Kräftfiskepaket

Kräftfiskepaketet är ett bokningsbart tillägg till er boende och texten under är ett smakprov på hur upplevelsen kan se ut vid bokning av detta tillägg.

Möt tystnaden på det storslagna vildmarksvattnet Unden och upplev spänningen med att fiska dina egna kräftor. Din fiskevärd ledsagar familjen på sjön och ni genomför fisket tillsammans allt medan gamla historier om Unden och området kring vattnet skapar en helhetsupplevelse för både vuxna och barn. Efter genomfört fiske kan man ta ett varmbad utomhus och njuta av den vedeldade bastun, kanske vill barnen träffa gårdens lamm? Bor gör man i ett av Fårgårdens två vackra stockhus med öppen planlösning, givetvis finns en vedeldad kamin och efter en händelserik dag somnar ni gott till ljudet av torr björkved som knastrar.

Dagen startar med en genomgång av utrustningen och hur fisket går till. Vi ser till att alla om vill ha flytväst får en som passar, och vi agnar burarna för att lägga ut dom i sjön. Sen är det dags att lägga ut kräftburar från båt med guide. Dag 2 går vi ut med båten igen för att vittra burarna som lagt ut kvällen innan. I paketet ingår 2 kilo kräftor som om man vill kokas över öppen eld tillsammans med guiden framåt kvällen. Efter middagen kan man välja att njuta av bastun och utomhusbadet under stjärnorna.

Kräftfiskepaketet finns som bokningsbart tillval Juli-September.

Priser exklusive boende:
1-4 personer 2000kr
5-8 personer 2600kr

kräftfiske med guide i unden (6)kräftfiske med guide i unden (12)untitledsjö unden udden till viken (1)